Να στείλετε μήνυμα

Έλεγχος στο σενάριο χρήσης sunshade

February 14, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Έλεγχος στο σενάριο χρήσης sunshade

Εισαγωγή Sunscreen
Γενικά, τα φυλλώδη λαχανικά που φυτεύονται το χειμώνα και την άνοιξη καλύπτουν άμεσα την επιφάνεια των φυλλωδών λαχανικών με τη σκίαση καθαρή (επιπλέουσα κάλυψη επιφάνειας) για να αποτρέψουν τη ζημιά της χαμηλής θερμοκρασίας. Λόγω ελαφριού του, είναι μόνο περίπου 45 γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο, και επίσης για τα αυξημένα ψηλά φυλλώδη λαχανικά
Δεν θα συντρίψει, δεν θα κάμψει ή θα μειώσει το merchantability. Επειδή έχει ορισμένη διαπερατότητα, η επιφάνεια φύλλων είναι ακόμα ξηρά μετά από να καλύψει, η οποία μειώνει το περιστατικό της ασθένειας. Έχει επίσης έναν ορισμένο βαθμό διαφάνειας, και «δεν θα καλύψει κίτρινος και σάπιος» μετά από να καλύψει. Το 1997, το γεωργικό πανεπιστήμιο Henan πραγματοποίησε να επιπλεύσει την επιφάνεια που καλύπτει για το χειμερινό σέλινο στο βασικά αυξημένο θερμοκήπιο στο φυτικό πάρκο Longtang της κομητείας Linying για να την προστατεύσει από το κρύο. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι τα φύλλα σέλινου δεν βρήκαν πολύ παγωτό όταν καλύπτεται με να επιπλεύσουν την επιφάνεια υπό τον όρο - 6 ℃ έξω Εντούτοις, η θερμοκρασία του single-layer ελέγχου υπόστεγων, ειδικά τα ανώτερα και μέσα φύλλα, έχει παγώσει σκληρά, και η θερμοκρασία καλυμμένα είναι 1,5 ℃ υψηλότερα από αυτός του ελέγχου.

 

Κύριος σκοπός
Sunshade καθαρό
Sunshade καθαρό
Sunscreen χρησιμοποιείται κυρίως το καλοκαίρι, ειδικά στο νότο. Μερικοί άνθρωποι το περιγράφουν όπως άσπρο το χειμώνα στο Βορρά (που καλύπτεται με την ταινία) και το Μαύρο το καλοκαίρι στο νότο (που καλύπτεται με sunshade). Η χρησιμοποίηση της σκίασης καθαρής για να καλλιεργήσει τα λαχανικά στο νότο το καλοκαίρι έχει γίνει ένα σημαντικό τεχνικό μέτρο για την πρόληψη και την προστασία καταστροφής. Η εφαρμογή στο Βορρά περιορίζεται ακόμα καλλιέργεια θερινών στη φυτική σποροφύτων. Το καλοκαίρι (από τον Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο), η κύρια λειτουργία της κάλυψης της οθόνης ήλιων είναι να αποτραπεί η έκθεση του καψαλίζοντας ήλιου, ο αντίκτυπος της καταιγίδας, η ζημιά υψηλής θερμοκρασίας, και η διάδοση των ασθενειών και των παρασίτων, για να αποτρέψουν ειδικά τη μετανάστευση των παρασίτων.
Μετά από να καλύψει το καλοκαίρι, μπορεί να εμποδίσει το φως, βροχή, υγρασία και να δροσίσει κάτω Μετά από να καλύψει το χειμώνα και την άνοιξη, έχει επίσης μια ορισμένα συντήρηση και humidification επίδρασης της θερμότητας.
Αρχή ενυδάτωσης: μετά από να καλύψουν sunshade, λόγω της ψύξης και της wind-proof επίδρασης, η ταχύτητα επικοινωνίας μεταξύ του αέρα στην περιοχή κάλυψης και ο εξωτερικός κόσμος μειώνονται, και η σχετική υγρασία του αέρα σημαντικά περαιτέρω αυξάνεται. Το μεσημέρι, η μέγιστη αύξηση στην υγρασία είναι γενικά 13-17%. Η υψηλή υγρασία, η μείωση στην εδαφολογική εξάτμιση, και η αύξηση στην εδαφολογική υγρασία.
Η sunshade οθόνη αποτελείται από το πολυαιθυλένιο (HDPE), το πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας, το PE, το PB, το PVC, τα ανακυκλωμένα υλικά, τα νέα υλικά, το προπυλένιο πολυαιθυλενίου, κ.λπ., και χαρακτηρίζεται από την ισχυρή εκτατή αντίσταση, την αντίσταση γήρανσης, την αντίσταση διάβρωσης, την αντίσταση ακτινοβολίας και τη φορητότητα μετά από τον υπεριώδη σταθεροποιητή και anti-oxidation την επεξεργασία. Χρησιμοποιείται κυρίως για την προστατευτική καλλιέργεια των λαχανικών, του κορίανδρου, των λουλουδιών, των εδώδιμων μυκήτων, των σποροφύτων, των ιατρικών υλικών, ginseng, του lucidum ganoderma και άλλων συγκομιδών, καθώς επίσης και της βιομηχανίας υδατοκαλλιέργειας και αναπαραγωγής πουλερικών, η οποία έχει τα προφανή αποτελέσματα στην αυξανόμενη παραγωγή.遮阳网

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mrs. Grace Zhuang
Τηλ.: : 0086-13915011538
Φαξ : 86-0511-88861988
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)