Να στείλετε μήνυμα

Σημαντικό σημείο για το δίκτυο σκιάς

September 5, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σημαντικό σημείο για το δίκτυο σκιάς

Σημαντικό σημείο για το δίκτυο σκιάς

1. Χρώμα

Τα συνήθως χρησιμοποιημένα δίχτυα σκιάς είναι μαύρα, ασημένιος-γκρίζα, μπλε, κίτρινα, πράσινα, κ.λπ., και μαύρος και ασημένιος-γκρίζος είναι ο συνηθέστερα χρησιμοποιημένη στο λαχανικό που καλύπτει την καλλιέργεια. Η επίδραση σκίασης και ψύξης της μαύρης σκίασης καθαρή είναι καλύτερη από αυτή της ασημένιας γκρίζας σκίασης καθαρής. Καλύψτε την καλλιέργεια των πράσινων φυλλωδών λαχανικών όπως το κορίανδρο και το σπανάκι. Η ασημένιος-γκρίζα σκιά καθαρή έχει την καλή ελαφριά μετάδοση και έχει την επίδραση της αποφυγής του αφιδίου. Χρησιμοποιείται γενικά τις αρχές του καλοκαιριού, το πρώιμο φθινόπωρο, και τις συγκομιδές που απαιτούν τον πλήρη φωτισμό και είναι ευαίσθητες στις προερχόμενες από ιό ασθένειες, όπως το ραδίκι, η ντομάτα, το πιπέρι και άλλα λαχανικά. Για την προστασία παγετού το χειμώνα και την άνοιξη, τα μαύρα και ασημένιος-γκρίζα δίχτυα σκιάς είναι διαθέσιμα, αλλά τα ασημένιος-γκρίζα δίχτυα σκιάς είναι καλύτερα από τα μαύρα δίχτυα σκιάς.

 

2. Σκίαση του ποσοστού

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ύφανσης της σκιάς καθαρής, η weft πυκνότητα μπορεί να ρυθμιστεί, έτσι ώστε το σκιάζοντας ποσοστό μπορεί να φθάσει σε 25% σε 75%, ή ακόμα και τόσο υψηλός όσο 85% σε 90%. Στο προστατευτικό στρώμα της καλλιέργειας, μπορεί να επιλεχτεί σύμφωνα με τις διαφορετικές ανάγκες. Η κάλυψη της καλλιέργειας το καλοκαίρι και το φθινόπωρο δεν απαιτεί πάρα πολύ φως. Το choi Pak και άλλα πράσινα φυλλώδη λαχανικά που δεν είναι ανθεκτικά σε υψηλής θερμοκρασίας μπορούν να επιλέξουν μια σκίαση καθαρή με ένα υψηλότερο σκιάζοντας ποσοστό.

Τα φρούτα και λαχανικά που έχουν τις υψηλότερες απαιτήσεις για το φως και είναι ανθεκτικότερα σε υψηλής θερμοκρασίας μπορούν να επιλέξουν sunshade καθαρό με ένα χαμηλότερο σκιάζοντας ποσοστό. Το χειμώνα και την άνοιξη, καλύπτεται με το αντιψυκτικό και την προστασία παγετού, και η επίδραση sunshade καθαρό με το υψηλό σκιάζοντας ποσοστό είναι καλή. Γενικά οι εφαρμογές παραγωγής, που σκιάζουν τα δίχτυα με ένα σκιάζοντας ποσοστό του 65% σε 75% χρησιμοποιούνται γενικά. Κατά κάλυψη, την πρέπει να ρυθμιστεί σύμφωνα με τις διαφορετικές εποχές και τις καιρικές συνθήκες με την αλλαγή του καλύπτοντας χρόνου και την υιοθέτηση των διαφορετικών καλύπτοντας μεθόδων για να ικανοποιήσει τις ανάγκες αύξησης των διαφορετικών συγκομιδών.

 

3. Πλάτος

Η γενική σειρά προϊόντων είναι 0,9 μέτρα σε 2,5 μέτρα, και ο ευρύτερος είναι 4,3 μέτρα. Μερικοί κατασκευαστές μπορούν επίσης να προσαρμόσουν σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Αυτή τη στιγμή, η χρήση 1,6 μέτρων και 2,2 μέτρων είναι πιό κοινή. Στην κάλυψη της καλλιέργειας, οι πολλαπλάσιες συναρμογές χρησιμοποιούνται συχνά για να διαμορφώσουν μια μονολιθική κάλυψη μεγάλης περιοχής. Είναι κατάλληλο να ανοιχτεί η κάλυψη κατά τη διάρκεια της χρήσης, εύκολης να διαχειριστεί, labor-saving, labor-saving, και εύκολης να καθορίσει, και δεν είναι εύκολο να φυσεί - επάνω από τους ισχυρούς άνεμους. Σύμφωνα με το μήκος και το πλάτος της περιοχής κάλυψης, οι διαφορετικές σειρές των διχτυών σκιάς μπορούν να επιλεχτούν για να συνδέσουν. Κατά κοπή της σκιάς καθαρής, την εγκοπή πρέπει να σιδερωθεί με έναν συγκολλώντας σίδηρο. Κατά συνδετικό, το νήμα βαμβακιού δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί, αλλά το νάυλον νήμα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να αυξήσει τη να συνδέσει σταθερότητα.


Η πλέκοντας Co. μηχανημάτων στρεβλώσεων Chenye Changzhou, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός κατασκευαστής για την καθαρή γραμμή παραγωγής σκιάς, υποδοχή για την έρευνα ενδιαφέροντος.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σημαντικό σημείο για το δίκτυο σκιάς  0

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mrs. Grace Zhuang
Τηλ.: : 0086-13915011538
Φαξ : 86-0511-88861988
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)