Να στείλετε μήνυμα

Καθαρή μηχανή παραγωγής σκιάς θερμοκηπίων

March 2, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καθαρή μηχανή παραγωγής σκιάς θερμοκηπίων

Η κύρια λειτουργία του #greenhousesunshadenet είναι να σκιαστεί το άμεσο φως του ήλιου, και συγχρόνως, έχει επίσης την επίδραση του φραξίματος της καταιγίδας, του χαλαζιού, της ενυδάτωσης και της συντήρησης θερμότητας.

Τα sunshade δίχτυα που χρησιμοποιούνται συνήθως τώρα κυρίως περιλαμβάνουν τα μονο εξωτερικά sunshade νημάτων δίχτυα και sunshade φύλλων αλουμινίου αργιλίου τα εσωτερικά δίχτυα.

Τα μονο εξωτερικά sunshade νημάτων καθαρά μέσα ότι η στρέβλωση και η κρόκη όλες αποτελούνται από το μονο νήμα, το οποίο είναι το #monoyarnsunshadenet.

Μονο εξωτερικό sunshade νημάτων καθαρό έχει τα πλεονεκτήματα της ισχυρής εκτατής δύναμης, αντίσταση γήρανσης, αντίσταση διάβρωσης, ισχυρή UV αντίσταση, και ελαφρύς. Η ελαφριά μετάδοση μονο εξωτερικό sunshade νημάτων καθαρό είναι συμβατικά 60%, 70%, 85%, κ.λπ. Η ελαφριά μετάδοση πρέπει να επιλεχτεί εύλογα σύμφωνα με την απαίτηση για το φως στο θερμοκήπιο. Εσωτερικό sunshade φύλλων αλουμινίου αργιλίου καθαρό είναι sunshade καθαρό που συνθέτει του φύλλου αλουμινίου αργιλίου, HDPE της ταινίας και HDPE monofilament.

Τα πλεονεκτήματα των #aluminumfoilsunshadenets δεν είναι sunshade και ψύξη, αποταμίευση νερού και συντήρηση θερμότητας, εξαερισμός και ενέργεια - αποταμίευση, αντι-συμπύκνωση και κανένα στάλαγμα, και λιγότερες σκιές όταν διπλώνονται.

Η ελαφριά μετάδοση sunshade φύλλων αλουμινίου αργιλίου καθαρό διαιρείται σε 15%, 55%, και 65%. Χρησιμοποιείται γενικά στο εσωτερικό των ευφυών θερμοκηπίων και των οικολογικών εστιατορίων. Η πλήρως κλειστή ελαφριά κουρτίνα αναφέρεται sunshade καθαρό με μια ελαφριά μετάδοση 99%.

Διαιρείται επίσης σε μονο εξωτερικό sunshade νημάτων καθαρό και εσωτερικό sunshade φύλλων αλουμινίου αργιλίου καθαρό για να καλύψει τις ειδικές απαιτήσεις χρήσης του. Παραδείγματος χάριν, οι γαμήλιοι εορτασμοί κρατιούνται μέσα στα οικολογικά εστιατόρια, και τη χρήση των εδώδιμων θερμοκηπίων μανιταριών.
εάν ενδιαφέρεστε οποιαδήποτε καθαρή μηχανή σκιάς, μπορείτε να με έρθετε σε επαφή με
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το lulu@cn-chenye.com
whatsapp: 008618915081290
το www.netmakingmachine.com

 



 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mrs. Grace Zhuang
Τηλ.: : 0086-13915011538
Φαξ : 86-0511-88861988
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)